Naš dom

O nama

U zagrljaju brežuljaka i šuma Zagorskih Sela u predivnom ambijentu Hrvatskog zagorja otvorili smo novi dom za osobe treće životne dobi.

Naš dom smješten je u neposrednoj blizini granice sa Slovenijom. Na samo par koraka nalazi se crkva sv. Katarine. Sa prednje strane pruža se predivan pogled na dolinu rijeke Sutle. Dom je okružen zelenilom i u svakom trenutku može se čuti cvrkut ptica. Mirno okruženje pruža osjećaj sigurnosti i pozitivne energije. U zagrljaju brežuljaka i šuma Zagorskih Sela u predivnom ambijentu Hrvatskog zagorja otvorili smo novi dom za osobe treće životne dobi. Ukoliko se odlučite provesti jesen života u našem domu Sveta Katarina imati ćete priliku provesti dane i godine u prekrasnim novim prostorijama. Možete birati između jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupaonicom, a na svakom katu se nalazi dnevni boravak gdje se možete družiti sa ostalim stanovnicima doma.

Obećajemo da ćete u našem Domu osjetiti toplinu svoga doma.

Ljubaznost, visoka stručnost i profesionalnost našeg osoblja pružat će vam visoku kvalitetu života na svim razinama. Ovdje posebno izdvajamo našu filozofiju koja se temelji na ljudskom, prijateljskom i emocionalnom odnosu i brizi zaposlenika naspram stanovnika našeg doma.

Ljudska riječ, stisak ruke, prijateljski odaziv na potrebe ljudi, domaća bio hrana ključni su elementi koji će naš dom uvrstiti među domove koji će nositi priznanje najtoplijeg doma za osobe treće životne dobi u Zagorskim Selima.

Naša vizija je pružiti što ugodniji boravak stanovnicima našeg doma. Pružiti im pomoć u prilagodbi na novu okolinu, jer nakon dugih godina boravka u svojim domovima nije lako odlučiti se i preseliti u novu sredinu. Zato ćemo raznim aktivnostima, izletima, obilježavanjem rođendana i blagdana, uređivanjem okoliša i vrta ljekovitim biljem pokušati olakšati prilagodbu na novi dom. Poželjno je da svaki novi stanovnik sa sobom ponese neke od svojih dragih predmeta i uredi sobu prema svojim željama da se osjeća kao u svojoj kući. Rado ćemo prihvatiti prijedloge stanara što se tiće aktivnosti, svaka ideja je dobro došla. Da bi vam ovaj dom bio što ugodnije mjesto za stanovanje slobodno nam predložite svoje ideje, jer Vi i Mi zajedno smo jači!!!!

Posjetite nas s povjerenjem

Ljubaznost, visoka stručnost i profesionalnost našeg osoblja pružat će vam visoku kvalitetu života na svim razinama.